10 Απριλίου 2014

Ανεπιθύμητη!



Δελτίο Τύπου

Tην  Παρασκευή, 11 Απρίλη, επισκέπτεται την Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, για να επιβραβεύσει για άλλη μία φορά τη συντριβή των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα , την ψήφιση διαδοχικών μνημονίων, τη διάλυση των δημόσιων αγαθών και το ξεπούλημα των δημόσιων  δομών.

Η Μέρκελ έρχεται για να δώσει ενεργητικό «παρών» στην προεκλογική καμπάνια των κυβερνητικών συνεταίρων και να στηρίξει το θέατρο της εξόδου για νέα δανεικά, με επιτόκια που «θα αποφασίσουν οι αγορές», οι οποίες, ως γνωστό, είναι πάνσοφες...

Την Παρασκευή, απαγορεύονται εκ νέου οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής».
«Δημόσια ασφάλεια» είναι να στερούνται οι πολίτες κάθε δυνατότητα να ασκούν στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα. Είναι να  απαγορεύεται κάθε έκφραση αντίστασης όσων λεηλατούνται από τις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης, όλων αυτών, δηλαδή, που αναγκάζονται να βγάλουν «στο σφυρί» τους μισθούς, τις συντάξεις, τις καταθέσεις και τα σπίτια τους, την ώρα που η κυβέρνηση …μας βγάζει στις αγορές.   

Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και μαζί με αυτήν είναι ανεπιθύμητοι όλοι οι εγχώριοι και ξένοι εγγυητές της καταστροφικής πολιτικής της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ και των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών.
Για αυτό θα κατέβουμε και πάλι στο δρόμο και θα αμφισβητήσουμε έμπρακτα με τη μαζική και αγωνιστική παρουσία μας την απαγόρευση, όπως και την 1 Απρίλη, ενάντια στο Ecofin.


Όλοι στη συγκέντρωση, την Παρασκευή, 11/4 και ώρα 17.30,  στην πλ. Κλαυθμώνος.

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΤΤΙΚΗ
Υποψήφια Περιφερειάρχης: Δέσποινα Κουτσούμπα

Γραφείο Τύπου
Τηλ. Επικοινωνίας: 2132063582, 6978520912, 6948647799


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.