18 Απριλίου 2019

Ο Κώστας Τουλγαρίδης στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, προκειμένου να καταγγελθεί η μη ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Ο Κ. Τουλγαρίδης, επικεφαλής της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, στην ομιλία του τόνισε: 

«Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όχι μόνο δεν διευκόλυνε, αλλά έφερε και νέα εμπόδια στην γρήγορη ολοκλήρωση της Δίκης της ΧΑ, με αποτέλεσμα αυτή να σέρνεται επί 4 χρόνια τώρα. Αντί να βοηθήσει στην καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας, ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει σε ένα περίεργο «δωράκι» προς την ηγεσία της ΧΑ, προτείνοντας την αλλαγή του ποινικού κώδικα ώστε να μειώνονται οι ποινές στους διευθύνοντες εγκληματική οργάνωση. Μετά από αυτό, αποτελεί πρόκληση το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να παρουσιαστεί ως «σταυροφόρος» ενάντια στον κίνδυνο της ακροδεξιάς! Τον αντιφασιστικό αγώνα τον έχουν στα χέρια τους τα σωματεία, οι εργαζόμενοι-ες και οι αγωνιστές-ριες των κινημάτων.


Δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να σηκώσουν κεφάλι. Ήταν σημαντικό βήμα η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σωματείων και άλλων φορέων και οργανώσεων που, μέσα σε δυο μέρες, υποχρέωσε το δήμο Κορωπίου να άρει την παραχώρηση του Δημαρχείου στη χουντική φιέστα που ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή για την 21η Απριλίου. Συνεχίζουμε τους αγώνες στα σχολεία, όπου με τη δράση του εκπαιδευτικού κινήματος, κόβουμε το δρόμο στην παρέμβαση της ΧΑ και την προσπάθειά της να φέρει το φασισμό στα σχολεία και να τρομοκρατήσει εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ο φασισμός νικιέται στον δρόμο!»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.