25 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία το γλέντι στο πάρκο Φιξ-Πατήσια

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι που διοργάνωσε η "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική", το μεσημέρι της Κυριακής 24 Σεπτέμβρη 2023, στο Πάρκο Φιξ, στα Πατήσια.


Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έκανε ο Νίκος Πελεκούδας, υποψήφιος στο Νότιο Τομέα και η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής για τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, εκπαιδευτικού Κώστα Τουλγαρίδη.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Νίκος Κουρούπας εκ μέρους της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού – ΟΡ.Μ.Α, εκφράζοντας τη στήριξή της στην εκλογική κάθοδο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής.

Ακολούθησε το μουσικό -και χορευτικό- μέρος της εκδήλωσης με το συγκρότημα "ΑΡΜΑΝΙΑΚ".

Η Αγγέλικα Παπανικολάου στο ακορντεόν, η Γεωργία Μαρίνη στο βιολί και η Φωτεινή Παπαδοπούλου στο τραγούδι, πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους ένα πολυτελές μουσικό απόσταγμα, ξεσηκώνοντας ταυτόχρονα τον κόσμο στον χορό.

Δεκάδες υποψήφιες και υποψήφιοι και πολύς κόσμος συνομίλησαν για την εκλογική καμπάνια ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκε εκλογικό υλικό αλλά και τα ψηφοδέλτια για τους τομείς της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να ξεκινήσει από σήμερα δυνατά και η μάχη του ψηφοδελτίου.

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση, τα περίπτερα της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής σε δεκάδες γειτονιές και δήμους έχουν στηθεί και οι εξορμήσεις πυκνώνουν καθημερινά, μεταφέροντας το μήνυμα αγώνα και σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της στην Αττική και συνολικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης επικεφαλής και υποψήφιοι από αντικαπιταλιστικές αριστερές κινήσεις σε Δήμους της Αττικής, όπως ο Μιχάλης Μιλτσακάκης, επικεφαλής της «Ανυπότακτης Καισαριανής», η Γεωργία Νίκα, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πόλης Αγ. Αναργύρων-Καματερού, υποψήφιοι της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα που συμμετέχει στην «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα», την κίνηση Μαχόμενη Ηλιούπολη-ΜΑΧ.Η., την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα, την «Εκτός Σχεδίου» Νέας Ιωνίας, κ.α.

Το μήνυμα και αυτής της εκδήλωσης: Στην Αττική σκεφτόμαστε, αγωνιζόμαστε και ψηφίζουμε ανατρεπτικά! 

Στηρίζουμε Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, γιατί στην Αττική θέλουμε ζωή!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.