21 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε περιοδεία της ΑΑΑ στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας, την Τετάρτη 20/09. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΑΑΑ Κώστας Τουλγαρίδης και η Δέσποινα Τοσονίδου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων και υποψήφια με την ΑΑΑ στο Νότιο τομέα. Συμμετείχε επίσης ο επικεφαλής του αντικαπιταλιστικού ψηφοδελτίου "ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ" στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιώργος Μαρκόπουλος, ενώ συνόδευσε την αντιπροσωπεία και ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Γαρδικλής.

Κατά την περιοδεία, η συζήτηση με τους υγειονομικούς του Ασκληπιείου Βούλας επικεντρώθηκε τόσο στα μεγάλα προβλήματα της δημόσιας υγείας, την κατάρρευση των νοσοκομείων, τις άθλιες εργασιακές σχέσεις και την πολιτική της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης της υγείας όσο και στα ζητήματα της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής και της κατάρρευσης των υπηρεσιών του κοινωνικού κράτους, της προστασίας των ανθρώπων και της αδυναμίας αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Θετική ήταν η ανταπόκριση πολλών εργαζόμενων στην ανάγκη να δοθεί ευρύτερο πολιτικό μήνυμα ενάντια στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης της ΕΕ και του κεφαλαίου, το μήνυμα ότι ο λαός θα σταθεί απέναντι και θα συμβάλει στον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής και την διεκδίκηση της ζωής που μας αξίζει. Με τον ίδιο θετικό τρόπο αντιμετωπίζουν την ανάγκη να σπάσει το φράγμα του 3% και να ξαναεκλέξει η ΑΑΑ σύμβουλο στο περιφερειακό συμβούλιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.