4 Μαρτίου 2019

Ούτε στη Ν. Σμύρνη ούτε πουθενά, έξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από τις γειτονιές


Καμιά ανοχή στους υπόδικους νεοναζί της Χρυσής Αυγής


Τη Δευτέρα 4 Μάρτη η φασιστική συμμορία ανακοίνωσε συγκέντρωση στη Λ. Αμφιθέας για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αττική». Με αφορμή τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι νεοναζί φοράνε και πάλι το «δημοκρατικό» τους προσωπείο.

Οι υπόδικοι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησαν κάθε θέση σε δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο για να προωθήσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο, με παρεμβάσεις ενάντια στους πρόσφυγες και πάντοτε υπέρ των αφεντικών. Είναι χαρακτηριστικό το σε ποια θέματα επέλεξαν να φωνασκούν (προσφυγικό) και σε ποια να σωπαίνουν (ιδιωτικοποιήσεις) στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής τα τελευταία 5 χρόνια.

Η «Ελληνική Αυγή», που δυστυχώς αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο το 2014, είναι καθήκον όλων μας να απομονωθεί και να εμποδιστεί να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρουν τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να διαδίδει φασιστικές αντιλήψεις για τα προβλήματα των εργαζομένων που κατοικούν στην Αττική.

Σε αντίθεση με την «ασυλία» που τους έχουν προσφέρει οι κρατικοί μηχανισμοί, το αντιφασιστικό κίνημα έχει κατορθώσει να ανακόψει και να καθηλώσει τη φασιστική συμμορία και να τους αναγκάσει να βρίσκονται υπόδικοι.

Δε θα επιτρέψουμε στους φασίστες με όποιο προσωπείο κι αν εμφανίζονται, να δηλητηριάσουν τις γειτονιές μας. Είμαστε με την κοινωνική πλειοψηφία που μπορεί να τους απομονώσει στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στους δρόμους και στις πλατείες.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στηρίζει την κινητοποίηση μαζικών φορέων, αντιφασιστικών οργανώσεων και τοπικών συλλογικοτήτων των νοτίων προαστίων τη Δευτέρα 4 Μάρτη και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.