22 Μαρτίου 2019

Ο δρόμος για την Περιφέρεια περνάει από τις… ΗΠΑ;


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής για την επίσκεψη Πατούλη στις ΗΠΑΤα χνάρια του… Τσίπρα φαίνεται να ζήλεψε ο Γιώργος Πατούλης, και τρέχει στις ΗΠΑ για να πάρει το «χρίσμα» του Περιφερειάρχη Αττικής. Εναγωνίως προσπαθεί να πάρει έγκριση και χρίσμα από το αμερικάνικο παράγοντα. Τα ίδια έκανε και η Ρένα Δούρου όταν έτρεχε στην ορκωμοσία του Ομπάμα, αλλά και το 2018 για «επαφές με μέλη της Γερουσίας και του Κογκρέσσου».


Καιρό τώρα, άλλωστε, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος «ντίλερ» των αμερικάνικων συμφερόντων και ποιος θα προσελκύσει περισσότερες «επενδύσεις» καταστροφής του περιβάλλοντος μας για την ωφέλεια των αμερικάνικων γεωστρατηγικών σχεδιασμών και των αμερικάνικων επιχειρήσεων.
Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Αφήνουμε στον Πατούλη και τη Δούρου τον διαγκωνισμό για μια… σέλφι με τον όποιο πρόεδρο των ΗΠΑ και τα τσιράκια του. Ο λαός άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τα δεινά που συνεπάγεται η πρόσδεση στο άρμα των ΗΠΑ και των «συμμάχων» τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.