2 Οκτωβρίου 2023

Οικονομική καμπάνια της ΑΑΑ

Η προσπάθεια αποκλεισμού και φίμωσης δεν θα περάσει!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου και είναι προφανές ότι υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια αποφυγής κάθε συζήτησης και δημόσιας αντιπαράθεσης για τα ζητήματα των περιφερειακών εκλογών. Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική είναι εντελώς αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ, ενώ οι συστημικοί συνδυασμοί εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση τόσο για την ατομική προβολή των επικεφαλής τους όσο και για την παρουσίαση ευφάνταστων προγραμμάτων διαχείρισης που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις λαϊκές ανάγκες.

Την ίδια στιγμή, έχουν τεθεί τεράστια γραφειοκρατικά και οικονομικά εμπόδια, προκειμένου να δυσκολέψουν ή και να αποτρέψουν την εκλογική συμμετοχή σχημάτων που δεν έχουν μηχανισμούς στήριξης και χρηματοδότες. Εκτός από το διπλασιασμό των παραβόλων (από 50 σε 100 ευρώ για κάθε υποψήφιο), έχει αυξηθεί και το κόστος των ψηφοδελτίων και των υλικών επικοινωνίας και ενημέρωσης του κόσμου. Η έκρηξη της ακρίβειας επηρεάζει την τιμή του χαρτιού και των εκτυπώσεων του υλικού προβολής και των 2.000.000 ψηφοδελτίων που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στην Αττική.

Είναι φανερό ότι αυτές οι ιδιαίτερα κοστοβόρες απαιτήσεις δημιουργούν οικονομική υποχρέωση πολλών χιλιάδων ευρώ, στην οποία δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί συνδυασμός που δεν λαμβάνει χρηματοδοτήσεις και στηρίζεται αποκλειστικά στις δυνάμεις του. Τα οικονομικά εμπόδια είναι η συνέχεια των θεσμικών, του κόφτη του 3% που επιχειρεί τον αποκλεισμό των ενοχλητικών φωνών και των μικρότερων δυνάμεων. Είναι η συνέχεια του πλειοψηφικού συστήματος που δίνει αυξημένη εκπροσώπηση στην παράταξη που εκλέγει περιφερειάρχη, παραβιάζοντας την αναλογική εκπροσώπηση της ψήφου των πολιτών. Είναι η συνέχεια της πλήρους απαξίωσης του περιφερειακού συμβουλίου και της επιχειρούμενης αποστείρωσής του από τον έλεγχο των πολιτών και των κινημάτων, με την καθιέρωση εξ αποστάσεως διαδικτυακών συνεδριάσεων, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε δημοσιότητα και παρέμβαση όταν λαμβάνονται αποφάσεις που υπονομεύουν τις συνθήκες της ζωή μας και το περιβάλλον.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική δεν στήριξε ποτέ και δεν στηρίζει τη δράση της ούτε στην κρατική χρηματοδότηση ούτε σε κάθε είδους μεγάλους επιχειρηματίες-χορηγούς. Δεν είχε και δεν δέχεται να έχει πολιτικές δεσμεύσεις. Δεν χαριζόμαστε σε κανένα και δεν μασάμε τα λόγια μας για κανέναν από όσους ευθύνονται έμμεσα ή άμεσα για τη λεηλασία των δικαιωμάτων μας και της ζωής μας. Η οικονομική στήριξη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική είναι πολιτικό ζήτημα. Στηριζόμαστε αποκλειστικά στην οικονομική τους συνδρομή των συντροφισσών και συντρόφων και των συναγωνιστριών και συναγωνιστών μας.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική καλεί σε οικονομική στήριξη τα μέλη, τους συναγωνιστές/στριες και τους φίλους, για να ξεπεράσουμε τα οικονομικά εμπόδια.

Καλούμε να στηριχθεί η οικονομική καμπάνια από όλους τους παραπάνω

  • αγοράζοντας τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που θα διαθέτουν οι υποψήφιοι στις εκδηλώσεις και τα περίπτερά μας,
  • καταθέτοντας οποιαδήποτε ποσό οικονομικής ενίσχυσης της ΑΑΑ στο λογαριασμό του συνδυασμού, τον οποίο διατηρούμε, κατά νόμο, για τη διεκπεραίωση των οικονομικών απαιτήσεων της προεκλογικής μας καμπάνιας.
Για μας έχει μεγάλη ουσιαστική και πολιτική αξία και η πιο μικρή οικονομική συνεισφορά. Ξέρουμε ότι δίνεται από το υστέρημα εργαζόμενων ανθρώπων με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, οι οποίοι όμως κρατάνε ζωντανή την ελπίδα ότι μόνο με τη συλλογική δράση μπορούμε να παλέψουμε για τη ζωή που μας αξίζει, ενάντια στην εγκληματική πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου, ενάντια στις οικονομικές ελίτ και τα κέρδη τους, ενάντια στη συναινετική αντιπολίτευση και την ακροδεξιά.

Ο λογαριασμός που μπορούν να κατατίθεται οι οικονομικές ενισχύσεις είναι

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN 0301100540000005400306519

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ


ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.