15 Οκτωβρίου 2019

Συνέλευση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική // Σάββατο 19/10 στις 16:00 // Κτιριο Γκίνη - Πολυτεχνείο




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική

σε Γενική Συνέλευση
το Σάββατο 19/10 στις 4μμ στo αμφιθέατρο του κτιριου Γκίνη στο Πολυτεχνείο
 

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ αξιοποιώντας όλο το θεσμικό πλαίσιο και τα βήματα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με την περιφερειακή αρχή κλιμακώνουν την επίθεση στον εργαζόμενο κόσμο, τη νεολαία και το περιβάλλον παρέχοντας “γη και ύδωρ” στο κεφάλαιο (αναπτυξιακός νόμος) και επιταχύνουν όλα τα επενδυτικά σχέδια στην Αττική (Ελληνικό, Πειραιάς, απορρίμματα, γήπεδο ΑΕΚ, ρέματα, ελεύθεροι χώροι κλπ).

Το κρίσιμο θέμα είναι αν θα αποκαλύψουμε τον καταστροφικό τους ρόλο ευρύτερα στην κοινωνία και αν θα δημιουργήσουμε – ενεργοποιήσουμε τις αναγκαίες συσπειρώσεις για συγκρότηση κινήματος αντίστασης και ανατροπής των σχεδίων τους και τη διεκδίκηση αξιοβίωτης ζωής για το λαό της Αττικής. Αυτό είναι υπερεπείγον καθήκον καθώς αυτή την περίοδο γίνονται συγκεκριμένα βήματα τα οποία αν δεν βρουν μαζική αντίδραση θα δημιουργήσουν αρνητικά τετελεσμένα.

Η ΑΑΑ οργανώνει την παρέμβασή της σε κάθε περιοχή και για κάθε πρόβλημα ώστε το κίνημα να “σηκώσει το γάντι” απέναντι στις πολιτικές του κεφαλαίου.

Καλούμε όλο το δυναμικό των υποψηφίων και των αγωνιστών που έδωσαν τη μάχη των τελευταίων εκλογών καθώς και τις αντικαπιταλιστικές δημοτικές κινήσεις και κάθε αγωνιστή που θέλει να συμβάλει στη συγκρότηση και ενίσχυση των μετώπων αγώνα.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.