18 Απριλίου 2019

Εξόρμηση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική στο Ασκληπιείο Βούλας


Κλιμάκιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι στο Νότιο Τομέα Τραντάφυλλος Τζελέπης, Δημήτρης Γαρδικλής, Θεόφιλος Ζύγας και Νίκος Καπράλος, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη τις Διοικητικές υπηρεσίες αλλά και τους χώρους του Νοσοκομείου Βούλας «Ασκληπιείο». Συνομίλησε με τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και με επισκέπτες. Ενημερώθηκε για τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, την πανσπερμία ελαστικών σχέσεων εργασίας και την υπερεργασία των εργαζομένων (έχουν συγκεντρωθεί οφειλές 6000 ρεπό!).
Ακόμα, υπήρξε ενημέρωση για την έλλειψη κτιριακών υποδομών και τις διεκδικήσεις του Δήμου για 5 στρέμματα απο τα 105 του νοσοκομείου, αλλά και για την είσοδο στο νοσοκομείο διάφορων «ευεργετών» - επενδυτών, με πρόσχημα την ανακαίνιση χώρων και κλινικών.
Να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο εξυπηρετεί στην Νότια Αττική 1.200.000 κατοίκους. Οι ελλείψεις διαμορφώνουν μια σοβαρή δυσλειτουργία στις παρεχόμενες υπηρεσίες, παρά της φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού.
Είναι προφανές ότι τα δημοσιονομικά πλεονάσματα παράγουν φτώχεια και εξαθλίωση. Γίνεται ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά ότι ο μόνος δρόμος για να ικανοποιηθεί το αίτημα για ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ για όλους ντόπιους και ξένους είναι ο δρομος του αγώνα για όσα μας ανήκουν, ο δρόμος της αντικαπιταλιστικής ανατροπής στην Αττική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.