1 Νοεμβρίου 2023

Δικαιοσύνη για τον Ιάσωνα

 
Μετά το κάλεσμα της οικογένειας του Ιάσωνα Λαλαούνη και της συλλογικότητας SOS Τροχαία ατυχήματα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε χτες το πρωί η σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, Δέσποινα Κουτσούμπα.
Το μεσημέρι της 12ης Μαρτίου 2021 κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής για τον 23χρονο Ιάσονα, όταν το βουλευτικό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη έκοψε την κυκλοφορία για να εισέλθει παράνομα στο προαύλιο της Βουλής στην Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα οδηγήσει σε θάνατο τον Ιάσονα που ανέβαινε τον δρόμο με μοτοσικλέτα.
Ο οδηγός του βουλευτικού αυτοκινήτου, αντί να παραμείνει στο σημείο για να βοηθήσει το θύμα του και να συλληφθεί, ουσιαστικά φυγαδεύτηκε από τους συναδέλφους του στη Βουλή και η ελληνική αστυνομία, με την κάλυψη της κυβέρνησης, προσπάθησε με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την ανθρωποκτονία! 
Η ταλαιπωρία της οικογένειας και των αυτοπτών μαρτύρων συνεχίζεται, καθώς η δίκη αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου και προσδιορίστηκε για τις 25 Απριλίου 2024.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.