12 Ιουλίου 2022

Ο Πατούλης και τα εξαπτέρυγά του δεν ήρθαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον ΠΕΣΔΑ

Μετά τις υπογραφές 46 συμβούλων της αντιπολίτευσης, που ήτησαν να συζητηθεί ο ΠΕΣΔΑ στο Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ήταν υποχρεωμένος -με βάση το νόμο- να καλέσει συμβούλιο με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων. Είναι η ελάχιστη "χαραμάδα" δημοκρατίας και δικαιώματος της αντιπολίτευσης που έχει ξεμείνει στους νόμους που αφορούν τους ΟΤΑ.

Ε και; Στην "δημοκρατία" του Πατουλη δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχουν άλλες λύσεις: ενώ συγκάλεσαν συμβούλιο για σήμερα 12/7/2022 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, δεν εμφανίστηκε κανείς από την παράταξη Πατουλη και τα εξαπτέρυγά του (Τζήμερος, Χρυσή Αυγή, "ανεξαρτητοποιημένοι" σύμβουλοι προσκολλημένοι στον Πατουλη). Κανείς! Ούτε καν ο πρόεδρος που συγκάλεσε το συμβούλιο! Ούτε καν στοιχειώδης σεβασμός στους συμβούλους και τους φορείς που είχαν έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.


Η τοποθέτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο που δεν έγινε

Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ΔΕΝ θα συζητήσει για τον ΠΕΣΔΑ για άλλη μια φορά...
Μια από τις βασικές αρμοδιότητες της Περιφέρειας δεν ασκείται, γιατί δε θέλει ο Πατούλης. Στο μεταξύ, ο ΠΕΣΔΑ είναι ήδη στο ΥΠΕΝ και προχωράνε διαγωνισμοί για τα απορρίμματα χωρίς κανέναν εγκεκριμένο σχεδιασμό, χωρίς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.