6 Ιουλίου 2022

Ο ΠΕΣΔΑ Αττικής δεν θα συζητηθεί ποτέ στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Πατούλη;


Τρία χρόνια με Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής και η διαχείριση των απορριμμάτων συζητιέται και εγκρίνεται εν κρυπτώ! Ούτε οι πολίτες της Αττικής έχουν μάθει τι ετοιμάζεται για αυτό το θέμα, ούτε καν το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έχει ενημερωθεί ή συζητήσει, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα όλης της αντιπολίτευσης.

Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ ο Γ. Πατούλης είχε "δεσμευτεί" ότι θα φέρει το θέμα του νέου ΠΕΣΔΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον Ιούνιο -και δεν το έφερε-, μετά είχε "δεσμευτεί" ότι θα φέρει το θέμα του νέου ΠΕΣΔΑ τον Ιούλιο, οι περιφερειακοί σύμβουλοι αντί για πρόσκληση σε συνεδρίαση για λήψης απόφασης με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, έλαβαν πρόσκληση σε διαδικτυακή ημερίδα την άλλη Τετάρτη για.... διαδικτυακή ενημέρωση για τον ΠΕΣΔΑ Αττικής! Ο -μονίμως απέχων από τα σοβαρά ζητήματα- Γ. Πατούλης αρνείται να έρθει στο ΠΕΣΥ να συζητήσει το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, που είναι αρμοδιότητα αποκλειστικά της Περιφέρειας Αττικής!

Διότι παρότι δεν έχει έρθει ποτέ να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο, ο νέος ΠΕΣΔΑ Πατούλη έχει εγκριθεί από τον ΕΣΔΝΑ και... προχωράει. Άλλωστε με βάση νόμο της ΝΔ, αν η Περιφέρεια Αττικής δεν εκφέρει γνώμη, η διαχείριση απορριμμάτων μπορεί να εγκριθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Προφανώς αυτή να είναι και η επιδίωξη του Γ. Πατούλη για να μη χρεωθεί ποτέ αυτό που πρόκειται να συμβεί: ούτε η Φυλή θα κλείσει, όπως υποσχόταν μέχρι και πέρσι ο Γ. Πατούλης, ούτε η ανακύκλωση και η διαλογή στην πηγή θα προχωρήσουν, θα συνεχίσει η άθλια κατάσταση του θαψίματος σκουπιδιών για την οποία ήδη επιβαρύνονται οι πολίτες με το "τέλος ταφής" (!!), με χωματερές στη Φυλή, στο Γραμματικό, στο Σχιστό, και το "κερασάκι στην τούρτα" είναι τα εργοστάσια καύσης σκουπιδιών που ετοιμάζονται στην Αττική! 

Σήμερα κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το παρακάτω αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής


 

Προς:

τον Πρόεδρο του

Περιφερειακού Συμβουλίου

κο Θεοδωρόπουλο Χρήστο

 

Kοιν.:

-  Περιφερειάρχη Αττικής

 κο Πατούλη Γιώργο

 

 

-   Περιφερειακούς Συμβούλους

 

 

ΘΕΜΑ: Αίτημα άμεσης σύγκλησης του Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Η Περιφερειακή Αρχή, παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις, δεν φέρνει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το νέο ΠΕΣΔΑ Αττικής.

Οι κάτωθι υπογράφοντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι ζητούν την άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας του (άρθρο 9, παρ.4), με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το νέο ΠΕΣΔΑ Αττικής.

 

Αθήνα, 06 Ιουλίου 2022

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι

 

ΔΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΒΑΡΕΛΗ-ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΖΩΗ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΒΕΡΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΒΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΖΩΗ

ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΛΑΣΚΑΡΗ-ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΣΧΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΛΕΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΕΘΥΜΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΜΙΧΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

 

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΣΤΗΣ

ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΗΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

 

ΤΣΙΧΛΗ ΜΑΡΙΑΝΑ

 

 

1 σχόλιο:

  1. Η υποκρισία ή/και η ασχετοσύνη είναι τα αναλλοίωτα δεδομένα.
    Το μόνο που μου δημιούργησε δυσάρεστη έκπληξη είναι ότι ακόμα και το ΚΚΕ
    προσυπογράφει κάτω από το όνομα της κ.Δούρου.......
    Κατά τα άλλα ο επερχόμενος ''νέος'' ΠΕΣΔΑ θα είναι ακριβώς ο ίδιος με τον ΠΕΣΔΑ ''της κ.Δούρου'' με μόνη διαφορά την ξεκάθαρη (και όχι ''κρυφή" όπως ο προηγούμενος) αναφορά της καύσης.
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FVKN6o7bHUVw%3Ft%3D507%26fbclid%3DIwAR1KVZlzywoEoaNH6kzRRgvt7vytO_-xs0A-CpRawboJDwnxUk-i-PRPXQ4&h=AT2DXlv29TVRVJZkYTsWP-Z-_7fauixef-tYo5clm0OOBP8k5x_Z5vfgSVbapY0S2wuG466SSBveddbTAe171soV-T7djh9euwUq2_7tMbjmfttKzmYp6DbT60T35sUcZKWhU4Vnl3Bz5Z7cTdlxrHnT&__tn__=H-R&c[0]=AT1p_95PuIUMHbAqNtIGqA5MliLnr_S7OUcjv7EgBVC_EG9UnJ9V_hVyjJnQoln3EtP81b8LNVw9s0lsIsFRwqzeHxPZldGoMoxppx8JmyDNCSFGbrg1rF8yacTXSId45GzJXTs5AbI3zdH1WfY0BZv2hj1Pkuodz4DTxv9DYVij2LSk-HDSJB96f_B6M6EHAWWXTCwC2UkgyW7w4A

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.