6 Δεκεμβρίου 2020

Σχόλιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική για την κατάπτυστη ανάρτηση Τζήμερου για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και την ΑΔΕΔΥ

 

 Πολλές φορές στο παρελθόν ο Τζήμερος των παραληρηματικών tweets, αναρτήσεων (ο «συμφωνώ με όλα» της κατάργησης πανεπιστημιακού ασύλου, του χλευασμού της μάνας Φύσσα, της ανιστόρητης «θεωρίας των δύο άκρων»,  της πρότασης απολύσεων των αγράμματων  τεμπελχανάδων εκπαιδευτικών, ο παρατρεχάμενος του Πατούλη) έχει εξαπολύσει και προσωπικές προσβολές στον περιφερειακό σύμβουλο της ΑΑΑ. Ουδέποτε ασχοληθήκαμε, ούτε απαντήσαμε στις γελοιότητες με τις οποίες προσπαθεί να κρατήσει ένα κοινό στο οποίο δεν έχει να του προτείνει τίποτα άλλο από την ανθρωποφαγία και την αθλιότητα διεκδικώντας δημοσιότητα του τύπου «ασχοληθείτε μαζί μου». 

Όμως η ανάρτηση του τη μέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ξεπερνάει κάθε όριο που μπορεί να ανεχτεί όποιος θέλει να λέγεται «άνθρωπος».

 Όταν χλευάζει την κατάθεση λουλουδιών από μέλη της ΑΔΕΔΥ,  μέρα επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σημαίνει ότι:

νομιμοποιεί και δικαιολογεί τη δολοφονία 15χρονου από «όργανο της τάξης» συμπεριφορά εμπνευσμένη από τους ΝΑΖΙ και τα εγκλήματα τους. Μόνο νοσηρότητα και μισανθρωπισμό δηλώνει  το να «αστειεύεται» με την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη 

αποκαλύπτει τη «νέα τάξη» του καπιταλισμού την οποία θέλουν να επιβάλουν και να μας βάλουν να αποδεχτούμε ως κανονικότητα. 

αποδεικνύει ότι διαγκωνίζεται  να καταλάβει το χώρο της φασιστικής Χρυσής Αυγής και να συνεχίσει τη διάδοση και συσπείρωση στις φασιστικές αντιλήψεις.

 Ας μην ξεχνάμε ότι:

ήταν αυτός που έκανε τη βρώμικη δουλειά στο περιφερειακό συμβούλιο και αντί για καταδίκη της Χρυσής Αυγής έκανε τον «λαγό» του Πατούλη για να καταδικάσουν από κοινού τις επαναστατικές ιδέες και την διεκδίκηση μιας άλλης χειραφετημένης κοινωνίας. 

είναι αυτός που ως εθελόδουλος παρατρεχάμενος του Πατούλη χωρίς αναστολή ξεφτιλίζεται αναιρώντας τον εαυτό του και αλλάζοντας την τοποθέτηση του από τη μια στιγμή στην άλλη  για να δώσει την περίφημη πλειοψηφία σε κάθε δύσκολη στιγμή που κινδυνεύει να μην περάσει μια απόφαση σε κρίσιμα θέματα σχετικά με το περιβάλλον, τις κάθε είδους φιέστες που κατασπαταλούν τα χρήματα του λαού της Αττικής και την ενίσχυση του κεφαλαίου και τις μπίζνες σε βάρος των πολιτών της Αττικής.

Είναι αυτός που πίσω από την υποτιθέμενη επίθεση στην ΑΔΕΔΥ -που ξέρει πόσο ακίνδυνη είναι για την κρατική πολιτική- στοχεύει τις δημόσιες δομές και τις δυνατότητες αυτές να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες. 

Είναι αυτός που κάνει για άλλη μια φορά τη βρώμικη δουλειά για την κυβέρνηση και το κράτος όταν αναπαράγει την αντίληψη του δήθεν «άχρηστου και υπερμεγέθους δημόσιου» με τους «κηφήνες εργαζόμενους» για να δικαιολογήσει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που ακόμα και τώρα αρνείται να προχωρήσει σε προσλήψεις για την ενίσχθση του δημόσιου συστήματος στην υγεία, την ώρα που οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά 100άδες 

Είναι αυτός που υπερασπίζεται τον περίφημο ιδιωτικό τομέα που όχι μόνο είναι ανίκανος να προσφέρει βοήθεια και προστασία αλλά συνεχίζει με την πολιτική της κυβέρνησης να κερδοσκοπεί στην πλάτη του λαού.   

Είναι υπόθεση όλων να καταδικάσουμε, να απομονώσουμε και να τσακίσουμε το φασισμό και τους φορείς του.

Γιατί για τη μισανθρωπία δεν υπάρχει ούτε θεραπεία ούτε εμβόλιο!!.

Ο Τζήμερος και κάθε άλλος όψιμος φασιστάκος θα έχει την τύχη των Χρυσαυγιτών.

8/12/2020



Δείτε εδώ τοπ κατάπτυστο σχόλιο του Τζήμερου:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.