9 Μαρτίου 2013

Οι αγώνες του λαού της Χαλκιδικής δεν τρομοκρατούνται!

Τρίτη, 12 Μάρτη, στις 18.00, στα Προπύλαια



H Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική καταγγέλλει το όργιο καταστολής της κυβέρνησης και της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στην Ιερισσό.
 

Το μίσος τους απέναντι στον «εχθρό λαό» είναι τέτοιο που έφτασαν στο σημείο να πετάξουν ακόμη και χημικά μέσα στο σχολείο της πόλης για να τρομοκρατήσουν τους μαθητές.

Η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού ξεπουλά κάθε στοιχείο δημόσιου πλούτου σε ντόπια και ξένα συμφέροντα, ισοπεδώνει εργατικά δικαιώματα και συντρίβει το λαϊκό εισόδημα οδηγώντας μαζικά τμήματα της κοινωνίας στην πάλη για την επιβίωση.

Από την Κερατέα μέχρι τις Σκουριές της Χαλκιδικής, η βίαιη εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής απειλεί να σαρώσει, εκτός από κάθε εργατικό δικαίωμα, ακόμα και τα δάση, το νερό και τον αέρα που αναπνέουμε.

Ξέρουν όμως καλά ότι ο μόνος τρόπος για να επιβάλουν τη βάρβαρη πολιτική τους είναι η καταστολή, οι συλλήψεις και τα δακρυγόνα.
 


Τους διαμηνύουμε ότι όσο καταστρέφουν τον τόπο μας και τις ζωές μας, όσο χτυπούν τους αγωνιστές και τα παιδιά μας, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω και να φοβηθούμε, αντίθετα η πάλη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τις πολιτικές των μνημονίων του κεφαλαίου της ΕΕ και του ΔΝΤ, το χτύπημα των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων θα ενταθεί, μέχρι να τους ανατρέψουμε αυτούς και την πολιτική τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό της Αττικής να συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής για να ακυρωθεί το έργο και να αποκατασταθούν οι καταστροφές που έχει προκαλέσει η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ.
 

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης  στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής που διοργανώνει η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) την Τρίτη, 12 Μάρτη, στις 18.00, στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.