21 Απριλίου 2017

Η Ν. Φιλαδέλφεια, μια φωτογραφική τροπολογία και η Περιφέρεια Αττικής ως… Πόντιος Πιλάτος

Τις μέρες του Πάσχα είπε να τιμήσει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και ως νέος πότιος Πιλάτος να… νίψει τας χείρας της για ό,τι συμβαίνει στην Ν. Φιλαδέλφεια. Κι όχι μόνο δεν είπε κουβέντα για ό,τι αφορά τις αρμοδιότητές της (η υπογειοποίηση του δρόμου μπροστά από το γήπεδο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ είναι έργο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έχει παραλάβει και την σχετική μελέτη), ούτε όσον για τις προθέσεις της (θα δώσει τελικά 20+20 εκ. ευρώ στο σχέδιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ;), ούτε για τη φωτογραφική τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή τη Μεγάλη Τρίτη (η οποία αφαιρεί αρμοδιότητες από την –κατά τα άλλα λαλίστατη σε αυτά τα θέματα- Περιφέρεια Αττικής), αλλά κρύφτηκε πίσω από την τροπολογία της κυβέρνησης για να μην πει κουβέντα για τις δικές της ευθύνες. Όχι μόνο δεν δέχτηκε να συζητήσει το θέμα στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο (που έγινε τη Μεγάλη Τρίτη, την ίδια ώρα που η τροπολογία ψηφιζόταν στη Βουλή!), αλλά επιπλέον, σε ερώτηση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής απάντησε ότι «παρέλκει» οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση (βλ. παρακάτω).


Με τον τρόπο αυτό, η Περιφέρεια Αττικής:

-Συνεχίζει κανονικότατα την πολιτική Σγουρού και στηρίζει έμπρακτα το νέο Ρυθμιστικό Αθήνας-Αττικής (το οποίο προεκλογικά κατήγγειλε), που παραδίδει ολόκληρα «φιλέτα» της Αττικής στις ορέξεις του κεφαλαίου. Μάλιστα, στην τελευταία αναμόρφωση προϋπολογισμού, ενέταξε κονδύλι για την πρόσληψη Συμβούλου για να σχεδιαστούν έργα εφαρμογής του Ρυθμιστικού!
-Κάνει πλάτες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που όχι μόνο δεν κατήργησε το Ρυθμιστικό, αλλά το ενισχύει φέρνοντας προς ψήφιση φωτογραφικές τροπολογίες!  Τη Μεγάλη Τρίτη η τροπολογία αφορούσε τα συμφέροντα του Μελισσανίδη και άλλων ιδιοκτητών ΠΑΕ (έπεται το σχέδιο του Αλαφούζου για το Γουδί, η παράδοση του ΣΕΦ στους Αγγελόπουλους και καμπόσες άλλες «φιλικές» ρυθμίσεις για τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ!). Άλλωστε, από το στόμα του πρωθυπουργού μάθαμε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα χρηματοδοτήσει και το σχέδιο του Αλαφούζου –και μετά μας ήρθε «κρυφό κονδύλι» στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας: για τέτοια «δημοκρατία» μιλάμε!

-Συνεχίζει να νίπτει τας χείρας της σε σχέση με τις δικές της ευθύνες! Το έργο της υπογειοποίησης του δρόμου είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο αυτό (που σημειωτέον η Περιφέρεια Αττικής –κατά την έγκριση της ΜΠΕ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ- το παρουσίασε ως «έργο αστικής ανάπλασης») είναι αποκλειστικά συνοδό έργο της κατασκευής του γηπέδου, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στις φωτογραφικές τροπολογίες του Ρυθμιστικού. Ως εκ τούτου, η διαδικασία έγκρισής του είναι αντίστοιχη με κάθε άλλο παρόμοιο έργο. Η Περιφέρεια Αττικής παρέλαβε την προμελέτη το καλοκαίρι του 2016 και έκτοτε δεν έγινε απολύτως τίποτε για την έγκρισή του! Ενώ ήταν δική της αρμοδιότητα το να προχωρήσει την έγκριση της Μελέτης υπογειοποίησης, μετά τη γνωμοδότηση των υπηρεσιών και άλλων εμπλεκόμενων, δεν έκανε απολύτως για να προχωρήσει η έγκριση ή μη της μελέτης. Όταν το «μπαλάκι» έπεσε στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας να «εγκρίνει» υψομετρικά χωρίς να υπάρχει εγκακριμένο υψόμετρο δρόμων και σημείο 0, η Περιφέρεια Αττικής –κατά παραγγελία της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ– έστειλε ένα έγγραφο προς τον Δήμο με το οποίο του έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι καλό θα ήταν να εγκρίνει υψομετρικά χωρίς εγκεκριμένη μελέτη του δρόμου, χωρίς σημείο 0 κι ενώ επεσήμαινε στο ίδιο έγγραφο ότι στην Οριστική μελέτη τα υψομετρικά μπορεί «λίγο να αλλάξουν»! Κι όταν ο Δήμος αρνήθηκε να συναινέσει στην παρανομία, η Περιφέρεια Αττικής αρκέστηκε να «δοξαστεί κρυπτόμενη»: αντί να πει την αλήθεια, ότι δεν είχε φροντίσει ούτε η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ούτε η Περιφέρεια να υπάρχει εγκαίρως εγκεκριμένη μελέτη, προτίμησε διά της σιωπής να αφήσει τα οπαδικά σάιτ να καταγγέλλουν την τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, χρησιμοποιώντας το έγγραφο με το οποίο τεχνηέντως η Περιφέρεια Αττικής είχε ρίξει την δική της ευθύνη στον Δήμο!

-Πίσω από την τροπολογία της κυβέρνησης κρύφτηκε επίσης για να μην απαντήσει και στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που είχε καταθέσει η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική (βλ. παρακάτω όλη την ερώτηση), μέσα από τις οποίες αναδεικνύονταν οι ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής. Η απάντηση που μας ήρθε από την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Ερμίνα Κυπριανίδου ήταν ότι, κατόπιν της ψήφισης της τροπολογίας, παρέλκει η απάντηση στα ερωτήματά μας! Μόνο που η τροπολογία της κυβέρνησης –σε αντίθεση με ότι θέλουν να παρουσιάζουν- ΔΕΝ αλλάζει ούτε την διαδικασία της αδειοδότησης, ούτε τις αρμοδιότητες του συγκοινωνιακού δικτύου (ποιοι δρόμοι είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου και ποιοι στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Αττικής), ούτε προβλέπει έγκριση χωρίς εγκεκριμένη μελέτη. Η τροπολογία (που έγινε ΦΕΚ σε χρόνο ρεκόρ!) αλλάζει τον τελικό υπογράφοντα την έγκριση και όχι τη διαδικασία της έγκρισης (όχι ότι δεν θα θελαν να κατεβάσουν μια τροπολογία που να λέει ότι τα σχέδια επιχειρηματιών που είναι ουσιαστικοί ιδιοκτήτες ΠΑΕ εγκρίνονται έτσι από μόνα τους, αλλά υπήρχαν κάτι μικρά τεχνικά ζητηματάκια με το Σύνταγμα –το οποίο τυπικά είναι ακόμη σε ισχύ, βλέπετε- και δεν μπορούσαν να ξεδιπλώσουν όλο το ταλέντο τους ο Φλαμπουράρης, ο Πάντζας, ο Βασιλειάδης και τα άλλα παιδιά…).
Απάντηση στα ερωτήματά μας αναμένουμε και τώρα, όπως επίσης αναμένουμε και μία ακόμη απάντηση: αν η Περιφέρεια Αττικής θεωρούσε ότι μπορούσε ο Δήμος να εγκρίνει τα υψομετρικά, χωρίς εγκεκριμένη μελέτη, γιατί δεν ζήτησε να πάρει Η ΙΔΙΑ την αρμοδιότητα και να υπογράψει η ίδια την έγκριση, αλλά πέταξε το μπαλάκι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος; Μήπως γιατί απλώς ζητούσε από τον Δημο να κάνει κάτι παράνομο, το οποίο ούτε οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής θα έπαιρναν την ευθύνη να κάνουν; Ρητορικό το ερώτημα, βέβαια…

-Συνεχίζει να είναι «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» κυρίως στο θέμα της χρηματοδότησης του σχεδίου της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, που είναι πολύ βασικό, καθώς ο Δ. Μελισσανίδης δεν πρόκειται να ανοίξει ούτε μισό λάκκο αν δεν έχει εξασφαλίσει ότι το σχέδιό του θα το χρηματοδοτήσουμε όλοι εμείς, με τα δικά μας λεφτά! Στο θέμα αυτό η παράταξη της Ρ. Δούρου λέει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει: στους οπαδούς λέει ότι θα δώσει τα χρήματα για το γήπεδο (ψηφαλάκια είναι αυτά…), στους «ευαίσθητους» του κόμματος και της παράταξής της (ψηφαλάκια είναι και αυτά) λέει ότι δεν θα τα δώσει τα χρήματα, και σε άλλους λέει ότι τα 20 εκ. που έχει στον προϋπολογισμό δεν είναι για το γήπεδο αλλά για το συγκοινωνιακό έργο. Η αλήθεια, που αποτυπώνεται στους ΚΑΕ του προϋπολογισμού βέβαια, είναι ότι έχει εγγεγραμμένα 20 εκ. για το γήπεδο και χωριστό ΚΑΕ για την υπογειοποίηση (που θα κοστίσει από 18 έως 25 εκ. ευρώ επιπλέον). Επίσης, η αλήθεια είναι ότι η Ρ. Δούρου διαπρέπει στο να ασχολείται μόνο με τη δημόσια εικόνα της (παρακαταθήκες για τον πολιτικό στίβο είναι αυτές) λέγοντας στον καθένα ό,τι θεωρεί ότι την βολεύει να πει. Κι αν φτάσουμε στο 2019 χωρίς να εκτεθεί ούτε στους μεν ούτε στους δε, γιατί δεν θα χρειαστεί να χει κάνει απολύτως τίποτα ούτε να πάρει ξεκάθαρη θέση σε τίποτα, θα είναι πολύ πολύ ευχαριστημένη!

-Και δεν αποκλείεται να φτάσουμε ως εκεί. Γιατί, σε αντίθεση με όσα γράφουν τα οπαδικά σάιτ για να ταΐζουν σανό τους οπαδούς όσο ο Μελισσανίδης προχωρά τα σχέδιά του (που δεν περιλαμβάνουν καθόλου την «αγάπη» προς την ομάδα, περιλαμβάνουν όμως ως «διαπραγματευτικό χαρτί», από ό,τι μαθαίνουμε, την οικοδομική άδεια…), το σχέδιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ θα βρίσκει συνεχώς νέα εμπόδια. Αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν το Ρυθμιστικό «νομιμοποίησε» το σχέδιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕκατά παράβαση κάθε οικοδομικού κανόνα που ισχύει σε όλο τον υπόλοιπο προστατευόμενο προσφυγικό οικισμό, αλλά το Ρυθμιστικό δεν αποτελεί ούτε οικοδομική άδεια από μόνο του, ούτε έχει αλλάξει όλους τους άλλους νόμους και διαδικασίες που απαιτούνται. Στο βαθμό που δεν υπάρχει ειδική νομοθεσία για γήπεδα, η κατασκευή ακολουθεί τις κανονικές διαδικασίες κάθε άλλης οικοδομής –κάθε τρεις και λίγο θα σκοντάφτει σε κάτι, σε ό,τι σκοντάφτουν πάντα τα έργα που πάνε να φτιαχτούν με πολιτική εύνοια κατά παραβίαση της κανονικής νομοθεσίας, και θα χρειαστεί καμπόσες ακόμη φωτογραφικές ρυθμίσεις ή Υπουργούς διατεθειμένους να υπογράψουν με κλειστά μάτια ακόμη και χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις. Βέβαια, αυτά τα ξέρει και ο Δ. Μελισσανίδης, και η Ρ. Δούρου και ο Σπίρτζης που κατέθεσε την τροπολογία. Δεν τα λένε όμως και παραέξω. Γιατί χωρίς αυτά, πώς θα γίνουν τα αλισβερίσια μεταξύ επιχειρηματιών και πολιτικών, με αντικείμενο την ψήφο των οπαδών; Ακολουθούν άλλωστε κι άλλες πράξεις στο ίδιο έργο: η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χαρίσει το ΣΕΦ στους Αγγελόπουλους, το Τένις στο ΟΑΚΑ στον Αγγελόπουλο, ενώ παίρνει σειρά και ο Ιβάν Σαββίδης που διεκδικεί ένα πρώην στρατόπεδο 700 στρεμμάτων. Το αλισβερίσι, λοιπόν, αφορά όλα τα αφεντικά των ΠΑΕ, στα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλο το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό της Βουλής και της αυτοδιοίκησης δείχνει πολύ πρόθυμη να εξυπηρετήσει, την ίδια στιγμή που ασμένως κόβει συντάξεις, κόβει επιδόματα ανεργίας, αφήνει χωρίς ρεύμα, χωρίς νοσοκομείο, χωρίς σχολείο ένα σωρό οικογένειες.

Νόμος είναι το δίκιο της ζούγκλας;

Όλα αυτά δεν συμβαίνουν σε μια ουδέτερη περίοδο. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Δ. Μελισσανίδης έχει ξαμολήσει στη Ν. Φιλαδέλφεια μια δράκα μαφιόζων που απειλούν κοινωνικούς χώρους και στέκια, που εκφοβίζουν όποιον έχει άλλη άποψη. Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής έρχονται να επιβραβεύσουν, λοιπόν, την παράδοση του κέντρου της Ν. Φιλαδέλφειας σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας, στην κατάλυση της δημοκρατίας και του δικαιώματος λόγου με την απειλή της βίας. Τι διαφορετικό έκανε η μαφία στο Παλέρμο; Τι διαφορετικό κάνει η μαφία της νύχτας;
Η Ρ. Δούρου και η παράταξή της, μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων και φυσικά την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχουν δείξει προ πολλού ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετούν, και με ποια πλευρά θέλουν να είναι: αυτή των μεγαλοεπιχειρηματιών. Στο δρόμο αυτό δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, δεν ενδιαφέρονται ούτε για επίφαση δημοκρατικότητας.
Το ζήτημα τίθεται για την κοινωνική πλειοψηφία που υποφέρει: Με ποια πλευρά είμαστε όλοι και όλες εμείς;

ΑΓΩΝΙΖOΜΑΣΤΕ:


Ενάντια στο Ρυθμιστικό και την «ανάπτυξή» που προωθούν
Λέμε όχι στην τσιμεντοποίηση και την εμπορική εκμετάλλευση του δημόσιου χώρου, των δασών, των πάρκων, των αρχαιολογικών χώρων και κάθε κοινόχρηστου αγαθού (αιγιαλός-παραλία). Θέλουμε ανθρώπινες γειτονιές, με καθορισμό και απαγόρευση χρήσεων, με περιορισμούς στη δόμηση και την οικοπεδοποίηση, με δημόσια σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες, γηροκομεία, αθλητικούς χώρους, πολιτιστικούς χώρους που να καλύπτουν τις ανάγκες ζωής και αναψυχής των κατοίκων όλης της Αττικής.

Ενάντια στο «σχέδιο Μελισσανίδη» για τη Νέα Φιλαδέλφεια και την ευρύτερη περιοχή και ενάντια σε όλα τα επιχειρηματικά σχέδια των Μαρινάκη, Αλαφούζου, Νιάρχου, Λάτση κ.α. για την άλωση του δημόσιου χώρου.
Η Νέα Φιλαδέλφεια να μείνει γειτονιά και περιοχή κατοικίας. Άλσος ανοιχτό σε όλους τους πολίτες, με τη διαχείρισή του στον Δήμο και σε επιτροπές κατοίκων. Ούτε ένα δέντρο να μην κοπεί, ούτε ένα στρέμμα από το Άλσος να μην παραχωρηθεί σε οποιαδήποτε εμπορική χρήση (γήπεδο, Mall, πάρκιγκ κ.λπ.).  Να τεθεί τέλος στη συνειδητή εγκατάλειψή του, να αναβαθμιστεί ώστε να αποτελέσει πνεύμονα πρασίνου και ελεύθερο χώρο συνάντησης των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και των όμορων δήμων.
Στο χώρο που ήταν χτισμένο το στάδιο της ΑΕΚ, με τους πολεοδομικούς κανόνες που ισχύουν και είναι αποδεκτοί και από τους πολίτες της Φιλαδέλφειας και χωρίς να κοπεί ούτε ένα δέντρο, να γίνει το νέο γήπεδο-αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ. Να ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (και όχι στην ΠΑΕ του Μελισσανίδη ή την ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ), με τις εξής προδιαγραφές: α. Να μπορεί να υποδεχτεί τα περισσότερα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, β. να έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά και οι κάτοικοι της περιοχής για να αθλούνται, γ. να μην έχει εμπορικές χρήσεις. Να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι άθλησης στη Νέα Φιλαδέλφεια ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και των άλλων ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής.

Για τη δημοκρατία στις γειτονιές μας
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλες τις συλλογικότητες της γειτονιάς και του κινήματος  στην υπεράσπιση των λαϊκών ελευθεριών, του δικαιώματος των λαϊκών συλλογικοτήτων και του κόσμου να εκφράζουν την άποψή τους και να αντιπαλεύουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αλληλέγγυοι-ες απέναντι στην τρομοκρατία των «επιχειρηματικών συμμοριών», στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και του δημόσιου χώρου από την επέλαση του κεφαλαίου.

 Η ερώτηση της ΑΑΑ


Ερώτηση
Σύμφωνα με το άρθρο 16 του κανονισμού (ΦΕΚ 1497/Β/17-6-2011)

ΘΕΜΑ: Σχετικά με την έγκριση των υψομετρικών για τη ΜΠΕ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προς: 1. Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου
2. Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Ε. Κυπριανίδου

Σχετικά με το έργο της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά έργα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ερωτάστε:

1. Σε ποιες οδούς προβλέπει επέμβαση ή αλλαγή η προμελέτη/ΜΠΕ του  έργου, που παραλήφθηκε σύμφωνα με την απόφαση ΠΣ 163/2014; Ποιες από αυτές τις οδούς είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής και ποιες είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας; Προβλέπει η μελέτη παρεμβάσεις (κυκλοφοριακές ή άλλες) στις οδούς Φωκών, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Ιωνίας, και Καππαδοκίας που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής; Μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να εκτελέσει το σύνολο του έργου που περιγράφεται στην προμελέτη/ΜΠΕ χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας; Κι αν ναι, με ποια διαδικασία;

2. Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία για την έγκριση έργου υπογειοποίησης δρόμου; Σας παραθέτουμε τη διαδικασία «Έγκριση τροποποίησης υφιστάμενων υψομετρικών μελετών οδού (Χ7)», όπως προβλέπεται στον Οδηγό Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν για το συγκεκριμένο έργο ή για τον συγκεκριμένο δρόμο ή για ό,τι αφορά τις μελέτες που καταθέτει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ, υπάρχει κάποια άλλη νόμιμη διαδικασία ή νομικό πλαίσιο, εκτός της οριζόμενης στον σχετικό Οδηγό.

3. Σας παραθέτουμε επίσης την επιστολή της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, στην οποία περιγράφεται το νομικό πλαίσιο για την έγκριση των υψομετρικών μελετών από τις Τεχνικές Υπηρεσίες των Δήμων, και όπου αναφέρεται ότι «Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει η διαδικασία έγκρισης τους από τους αρμόδιους φορείς είναι η ύπαρξη οριστικής μελέτης αυτού του έργου αρμοδίως εγκεκριμένης, στην οποία να οριστικοποιούνται τα προτεινόμενα υψόμετρα». Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα αναφερόμενα στο με αρ.πρωτ. οικ,. 194219/19-10-2016 της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών. Μπορεί η Υπηρεσία ενός Δήμου να δώσει υψομετρικά για κατασκευή κτιρίου χωρίς να υπάρχει νομίμως εγκεκριμένη Μελέτη που να ορίζει το τελικό ύψος του δρόμου έμπροσθεν της κατασκευής, κι αν ναι, με ποιο νομικό πλαίσιο; Υπάρχει κάποια διαδικασία που να ορίζεται ειδικά για τα υψομετρικά του έργου της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ;

4. Σε ποιο στάδιο έγκρισης βρίσκεται σήμερα η προμελέτη/ΜΠΕ του  έργου υπογειοποίησης και συνοδών έργων, που παραλήφθηκε από την Επιτροπή παραλαβής, σύμφωνα με την απόφαση ΠΣ 163/2014;

Με εκτίμηση

Δ.Κουτσούμπα
Εκ μέρους της ΑΑΑ

16/3/2017

και η απάντηση...



Δειτε επίσης: 

Το μπλογκ της Λαϊκής Συνέλευσης https://syneleysi.wordpress.com/

Τις παρεμβάσεις της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική
Για τα χρήματα από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής http://anticapitalist-attiki.blogspot.gr/2016/01/281.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.