31 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΤ και φασίστες εισβάλλουν στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας. Η Περιφέρεια Αττικής τι κάνει;


Σήμερα το πρωί στο Εφετείο Αθηνών συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, με την εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης του Τάγματος Εφόδου της Χρυσής Αυγής στο ΠΑΜΕ στο Πέραμα.
Την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τους συνεπικουρούσαν, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, φασίστες οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν μαζευτεί για τη δίκη.


Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν αυτοί και αυτές που ζουν στα προσφυγικά, οι επιθέσεις των ΜΑΤ και των φασιστών έχουν ενταθεί το τελευταίο δεκαήμερο -πλάι ακριβώς από το σημείο όπου δικάζονται τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής για την εγκληματική δράση τους!
Με δεδομένο ότι τα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας έχουν παραχωρηθεί κατά χρήση στην Περιφέρεια Αττικής, ρωτάμε:
-Είναι ενήμερη η Περιφέρεια Αττικής για την επιχείρηση της αστυνομίας και των φασιστών; Τι θέση παίρνει για αυτήν; Τι έχει σκοπό να κάνει για να σταματήσουν οι επιθέσεις των φασιστών;
-Ποιο είναι το "κρυφό" σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής για την "αξιοποίηση" των προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας; Μήπως υπάρχει σχέδιο να εκκενωθούν τα Προσφυγικά από τη ζωντανή κοινότητα που τα κατοικεί, ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια "αξιοποίησης" που δεν έχει παρουσιάσει ούτε καν ως ιδέα η περιφερειακή αρχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο;

Καμιά πρόκληση των φασιστών να μη μείνει αναπάντητη!
Καταγγέλλουμε τη δράση της αστυνομίας και των Χρυσαυγιτών
Απαιτούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες της περιφρούρησης των Προσφυγικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.