12 Οκτωβρίου 2012

Για το κρατικό – κυβερνητικό – παρακρατικό ‘μέτωπο’

που ανοίγει στους παιδικούς σταθμούς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
 
Ο υπουργός Εσωτερικών Στυλιανίδης με εγκύκλιό του προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες, ζητεί να πληροφορηθεί στοιχεία για τον αριθμό των ‘ημεδαπών και αλλοδαπών’ βρεφών και νηπίων που επελέγησαν για τις θέσεις παιδικών και βρεφικών σταθμών.

Η άθλια αυτή εγκύκλιος (αρ. 37268/1-10-2012), έχει ημερομηνία 1 Οκτωβρίου 2012. Μία μόλις μέρα μετά την άγρια καταστολή της αντιφασιστικής μοτοπορείας και τα βασανιστήρια επιπέδου Αμπού Γκράιμπ διαδηλωτών στη ΓΑΔΑ που ακολούθησαν. Αμέσως μετά τη βάρβαρη επίθεση στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά που διεκδικούν δεδουλευμένα μέχρι και 42 μηνών. Έχει την ίδια ημερομηνία με την ερώτηση Παναγιώταρου στη Βουλή (354- 1-10-2012), που ζητάει τα στοιχεία αυτά από τους υπουργούς Στυλιανίδη και Βρούτση.

Ο ίδιος βουλευτής είχε δηλώσει προεκλογικά πως «αν μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους».



Στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο υπουργός  Στυλιανίδης μίλησε για «στατιστικές αποτυπώσεις» και όχι για προσωπικά δεδομένα. Τον έπιασε ο πόνος να κάνει στατιστικές επεξεργασίες, και μάλιστα ‘αυθημερόν’, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, την ίδια μέρα με την ερώτηση του Παναγιώταρου! Όμως τα έγγραφα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων μιλούν από μόνα τους: «για την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας»…

Η Χρυσή Αυγή, για άλλη μια φορά παίζει το συμπληρωματικό ρόλο του παρακρατικού ‘λαγού’ της επίσημης κρατικής πολιτικής. Της πολιτικής των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της αντεργατικής επίθεσης, των πογκρόμ του ‘Ξένιου Δία’. Αξιοποιούν το ‘φίδι’, για να ‘βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα’.

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, όλες οι μαχόμενες δυνάμεις του κινήματος, θα δώσουν την απάντηση στην κρατική πολιτική και τους παρακρατικούς της μπράβους.

Κανείς δεν πρόκειται να δώσει τέτοια στοιχεία!

Ο οργανωμένος λαός, συντονισμένα και μαχητικά θα περιφρουρήσει τις δημοκρατικές ελευθερίες από την εργοδοτική, κρατική και παρακρατική βία!

Θα ανατρέψει τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ και θα σαρώσει το σαπισμένο καπιταλιστικό σύστημα που τη γεννάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.