24 Νοεμβρίου 2011

Όλοι στο Κέντρο Πληροφορικής της ΔΕΗ!

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική καταγγέλλει την πρωινή επίθεση των ΜΑΤ στο Κέντρο Πληροφορικής της ΔΕΗ και καλεί σε συγκεντρωση το απόγευμα στις 6.00 στο Χολαργό, στάση μετρό Εθνικη Άμυνα. Ο αγώνας για να μην περάσουν τα επαίσχυντα χαράτσια συνεχίζεται!
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                              23/11/2011
Από τις πρώτες μέρες της κατάληψης που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο κέντρο Πληροφορικής της ΔΕΗ, Μεσογείων 190-194, τα μέλη και οι φίλοι του περιφερειακού σχήματος συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις στο Χολαργό.
Σήμερα Τετάρτη 23/11/2011 στις 13.00-15.00, αντιπροσωπεία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική επισκέφτηκε το χώρο της κατάληψης όπου διοργανώθηκε εκδήλωση – συναυλία και εξέφρασε τη στήριξη του σχήματος στους αγώνες του μαχόμενου λαού στις γειτονιές της Αττικής ενάντια στα ληστρικά χαράτσια.
Η μάχη που δίνεται ενάντια στα αντιλαϊκά χαράτσια είναι
κεντρικής σημασίας. Τη μάχη αυτή δίνουν καθημερινά εκατοντάδες συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα που οργανώνουν με πρακτικούς τρόπους την ανυπακοή και την άρνηση πληρωμής.
Γι αυτό και χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι από όλη την Αττική στηρίζουν την κατάληψη στο Χολαργό για να μην μπορέσει η κυβέρνηση να υλοποιήσει τα δολοφονικά της σχέδια αφήνοντας μέσα στο κρύο χιλιάδες φτωχούς ή άνεργους που αδυνατούν ή αρνούνται να πληρώσουν ένα χρέος που δεν δημιούργησαν και το έχουν ήδη χρυσοπληρώσει.
Αύριο Πέμπτη 24/11 η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή θα καταθέσει σχετικό κείμενο θέσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χάγιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της Αττικής δίνουν περήφανη απάντηση στους εκβιασμούς της τρόικας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης των τραπεζιτών και του κεφάλαιου. Αρνούνται να πληρώσουν ένα χρέος που δεν δημιούργησαν, ένα χρέος που θα διαγράψει η εργατική τάξη και ο αγωνιζόμενος λαός.
Καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό να μην πληρώσουν τα χαράτσια με οργανωμένη άρνηση πληρωμής. Όλοι μαζί να αποτρέψουμε στην πράξη τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν και να καταργηθεί αυτός ο νόμος, μαζί με όλους τους αντεργατικούς νόμους.
Οι «χιλιάδες μικρές πυρκαγιές», σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, μέσα από αυθεντικούς θεσμούς λαϊκής αυτοοργάνωσης, με κοινή δράση όλης της αριστεράς στην οργάνωσης της καθημερινής ανυπακοής και πολιτικής πάλης, θα γίνουν ποτάμι ανατροπής που θα σαρώσει κυβερνήσεις, τρόικες και μνημόνια».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.