16 Ιανουαρίου 2019

Να σταματήσει τώρα η παράνομη λειτουργία του παράνομου ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.


«Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»

Και ενώ όλη η κοινή γνώμη είναι στραμμένη στο χυδαίο αλισβερίσι της βουλής με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που ευτέλισε όλα όσα έλεγε, βάζουν με το πρόσχημα της δοκιμαστικής λειτουργείας τον παράνομο ΧΥΤΑ Γραμματικού. Εγκαλούμε άμεσα την διοίκηση της περιφέρειας Αττικής και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου αλλά και τον υποτιθέμενο δήμαρχο Μαραθώνα να δώσουνε εξηγήσεις στο λαό της Ανατολικής Αττικής. Καλούμε του κατοίκους τον λαό και την νεολαία της περιοχής σε άμεσο ξεσηκωμό για να μην επιτρέψουν το προσχεδιασμένο έγκλημα σε βάρος τους και συνολικά της περιοχής να υλοποιηθεί.
Στο τέλος, όταν οι πράξεις ολοκληρώνονται έχουμε μπροστά μας το αποτέλεσμα. Για την Ανατολική Αττική το αποτέλεσμα είναι η λειτουργία ενός ΧΥΤΑ, που λάθρα λέγεται και ΧΥΤΥ, γιατί η "Δύναμη Ζωής", και η Ρ. Δούρου, διοίκηση στην περιφέρεια αττικής δεν έχει πλέον άλλο δρόμο από την παραχάραξη της πραγματικότητας.
Δείτε το "έργο" του Π.Σ. Αττικής.
https://youtu.be/uv9SE3X566E
Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική καταθέτει αίτημα προ ημερήσιας διάταξης στο ΠΕΣΥ της Πέμπτης 17/1, για συζήτηση και απόφαση για να σταματήσει άμεσα το προσχεδιαζόμενο έγκλημα λειτουργίας του ΧΥΤΑ Γραμματικού που μπήκε ήδη σε λειτουργεία μεταφέροντας δήθεν υπολείμματα για αρχή... από ιδιωτικό ΚΔΑΥ σε σύμβαση με την περιφέρεια Αττικής. Την συνεχεία την έχουμε γνωρίσει και την ζούμε χρόνια με την χωματερή της Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.