4 Δεκεμβρίου 2013

28 Οκτώβρη 2011, Παρέλαση του Λαού:


                                 Οι λαϊκοί αγώνες δε δικάζονται!                  
            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στις 28 Οκτώβρη του 2011, χιλιάδες λαού στη Θεσσαλονίκη, εκφράσανε με τον πιο αυθεντικό τρόπο το πνεύμα του «ΟΧΙ!» και της αντίστασης, διαδηλώνοντας την οργή και την αγανάκτηση ολόκληρου του ελληνικού λαού, ολόκληρου του κόσμου της εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση που επιβάλλει ο σύγχρονος ‘άξονας’ του κεφάλαιου, της ΕΕ, του ΔΝΤ και των κυβερνήσεών τους.
Ενάντια στο γκρέμισμα κατακτήσεων ενός αιώνα, την παραγραφή των εργατικών δικαιωμάτων και την καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών που επιβάλλει ο σύγχρονος κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός.

Στις 5 του Δεκέμβρη, δικάζονται στη Θεσσαλονίκη 10 αγωνιστές – διαδηλωτές στη μεγαλειώδη ‘παρέλαση του λαού’. Ο λαός της Αττικής, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι όλης της χώρας, οι αγωνιζόμενοι απεργοί διοικητικοί των ΑΕΙ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που υπερασπίζονται τη δημόσια υγεία, βιώνουν και οι ίδιοι την κρατική καταστολή και στέκονται αλληλέγγυοι στους διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης. 

Οι λαϊκοί αγώνες δε δικάζονται!
Απαιτούμε την αθώωση και την οριστική παύση κάθε δίωξης σε βάρος όλων των διαδηλωτών της 28ης Οκτωβρίου 2011 που έδειξαν το δρόμο του αγώνα για την απελευθέρωση από τα δεσμά της ιερής συμμαχίας ελληνικής και ευρωπαϊκής  ολιγαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.