1 Μαρτίου 2018

Αντιδημοκρατική Παρεκτροπή μεθοδεύουν σήμερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ Θεόδωρος Σχοινάς ο οποίος ενόψει της συνεδρίασης του ΠΕΣΥ στην 1 Μαρτίου με θέμα-μεταξύ άλλων- το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, δήλωσε δεν θα επιτραπεί η είσοδος και παρακολούθησή της  παρά μόνο με ειδική πρόσκληση σε διαπιστευμένους επισκέπτες (!)
Η ενέργεια αυτή  αποτελεί αποκορύφωμα της αντιδημοκρατικής πρακτικής τόσο του ίδιου όσο και της παράταξής του «Δύναμη Ζωής» το τελευταίο διάστημα, που διακόπτουν κάθε συνεδρίαση στην οποία παρευρίσκονται διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι και συλλογικότητες, προφασιζόμενοι την «εύρυθμη λειτουργία» του ΠΕΣΥ.
Δε μας κάνει εντύπωση η δήλωση αυτή. Τρία χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της Ρ. Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις  και τις κινήσεις εντυπωσιασμού τον πρώτο καιρό, η κατάσταση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό!  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια της (Α)Ρένας Δούρου σε πλήρη και αγαστή συνεργασία, έχουν αποφασίσει να παραδώσουν την πόλη, βορά στην επιχειρηματική εκμετάλλευση. Και αυτό θέλουν να το κάνουν κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς ακροατήριο, χωρίς παρεμβολές. Αυτά είναι τα όρια της δημοκρατίας τους.
Καταλαβαίνουμε πως βρίσκονται σε πανικό και δρουν σπασμωδικά, πως προσπαθούν να αποφύγουν να εκτεθούν για ακόμα μια φορά.
Από την πλευρά μας κάνουμε ξεκάθαρο πως δε θα δεχτούμε κανέναν αποκλεισμό καμίας συλλογικότητας, κανενός σωματείου κανενός κατοίκου!
Καλούμε σε κοινό αγώνα όλους τους κατοίκους των στοχευμένων περιοχών Φυλής, Γραμματικού, Κερατέας και όλης της Αττικής, για να παλέψουμε συλλογικά ώστε να μην εφαρμοστεί αυτός ο κατάπτυστος περιφερειακός σχεδιασμός!
Δηλώνουμε ότι ως Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Γραμματικού και θα στηρίξουμε την συνέχεια του αγώνα τους με όλες τις δυνάμεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.