2 Μαΐου 2014

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στο Αττικό νοσοκομείο


To Αττικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική» και η «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου». Οι επικεφαλής των συνδυασμών, Δέσποινα Κουτσούμπα και Πάνος Παπανικολάου παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα pandiera.gr.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

"To Νοσοκομείο «Αττικό» επισκέφθηκε σήμερα πολυμελής αντιπροσωπεία από την«Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» στην Αττική» και την «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», και συζήτησε με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό για τα προβλήματα που δημιουργούν οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές στο χώρο της υγείας και ειδικότερα στο Αττικό όπου η εγκατάλειψη και η εγκληματική αδιαφορία έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους εδώ και καιρό σε δυναμικές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες.

Κοντά στους εργαζόμενους βρέθηκαν και συζήτησαν: Η Δέσποινα Κουτσούμπα υποψήφια περιφερειάρχης, η Όλγα Κοσμοπούλου, γιατρός ,συνδικαλίστρια στο γενικό κρατικό Νίκαιας, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΟΕΝΓΕ και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο Χρήστος Βαφειάδης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού τομέα, ο Πάνος Παπανικολάου νευροχειρουργός, μέλος των Δ.Σ. (ΕΙΝΑΠ) και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, ο Κώστας Σκαφίδας, διευθυντής νευροχειρουργός στο Αττικό και υποψήφιος με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, η Αντωνία Αθανασοπούλου, δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Κίνηση στο Δήμου Περιστερίου ,καθώς και πολλοί αγωνιστές των κινημάτων από το Περιστέρι, την Πετρούπολη και το Χαϊδάρι".
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΤΤΙΚΗ
Υποψήφια Περιφερειάρχης: Δέσποινα Κουτσούμπα
Γραφείο Τύπου
Τηλ. Επικοινωνίας: 2132063582, 6978520912, 6948647799

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.