2 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή χαιρετίζει τις χιλιάδες διαδηλωτών που αψήφησαν τη σημερινή φασιστική απαγόρευση της κινητοποίησης ενάντια στην ΕΕ και τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη σημερινή σύνοδο του ECOFIN και το νέο μνημόνιο που ψηφίστηκε μόλις προχθές. Καταγγέλουμε την αναίτια επίθεση που δέχτηκαν από την αστυνομία, υπό τις εντολές του κύριου Δένδια, τα μαχητικά μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των φοιτητικών συλλόγων που επιχείρησαν στην πράξη να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στον Σύνταγμα καθώς και το όργιο καταστολής με ξύλο και χημικά και τις συλλήψεις που έγιναν στο σωρό μετά το πέρας της πορείας. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες.

                                                            Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ
Η ολοένα εντεινόμενη πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης που επικυρώνεται συνεχώς με νέα μνημόνια έχει διαλύσει κάθε κατάκτηση εργαζομένων και νεολαίας τα τελευταία χρόνια. Οι χιλιάδες διαδηλωτών που γέμισαν και σήμερα τους δρόμους της Αθήνας έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να ανατραπεί. Στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού, κάθε εργαζόμενου και νεολαίου που αντιδρά σε αυτή την πολιτική που απολύει εργαζόμενους και έχει δημιουργήσει χιλιάδες ανέργων, που οδηγεί τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, που θέλει να βάλει σε διαθεσιμότητα τις ζωές μας.
                                           ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ
Οι συνεχείς πραξικοπηματικές απαγορεύσεις των διαδηλώσεων και η καταστολή που δέχεται κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας δεν μας τρομοκρατεί. Όπως και σήμερα έτσι και κάθε μέρα θα αγωνιζόμαστε σπάζοντας την τρομοκρατία τους στην πράξη. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα κάνουμε πίσω αλλά ίσα ίσα θα δυναμώσουμε τις φωνές μας και την πάλη μας πιο μαχητικά,πιο συλλογικά και πιο αποφασιστικά. Θα συνεχίζουμε να βαδίζουμε στο δρόμο του αγώνα μέχρι την οριστική νίκη, μέχρι τη συνολική ανατροπή τους.

1/4/2014



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.