31 Μαρτίου 2014

Να σπάσουμε την απαγόρευση-όλοι στην πορεία ενάντια στο ΕΚΟΦΙΝ


Γραφείο Τύπου
Τηλ. Επικοινωνίας: 213063582, 6978520912, 6948647799


31/4/2014


Δελτίο Τύπου

Να σπάσουμε την απαγόρευση-όλοι στην πορεία ενάντια στο ΕΚΟΦΙΝ

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους νέους της Αττικής να σπάσουν τις αντιδραστικές απαγορεύσεις της νεοφιλελεύθερης συγκυβέρνησης και να διαδηλώσουν μαζικά την Τρίτη 1/4/2014 ενάντια στη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της Ε.Ε. 
Η πολιτική ανυπακοή πρέπει να εκφραστεί στους δρόμους και η λαϊκή οργή να εκδιώξει την ακροδεξιά δράκα διψασμένων για εξουσία, που συναπαρτίζει την κυβέρνηση. Αυτή που μόλις χτες, σε μια παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ψήφισε ουσιαστικά άλλο ένα νέο Μνημόνιο, με χαριστικές ρυθμίσεις στους τραπεζίτες, τους συνεργάτες της Τρόικας και κάθε επιχειρηματικό συμφέρον, διαλύοντας ταυτόχρονα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των ανέργων σε μισθό, ασφάλιση, περίθαλψη, υγεία.
Να απαντήσουμε στο δρόμο στην απαγόρευση, την τρομοκρατία και την καταστολή. Να στείλουμε μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα στην υπόλοιπη Ευρώπη και στις ηγεσίες της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. Να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας στην Ευρώπη του οικονομικού ολοκληρωτισμού. 
Η Περιφέρεια Αττικής θα έπρεπε να καταδικάσει την απαγόρευση. Δεν περιμένουμε όμως καμία αντίδραση από τον εκπρόσωπο της συγκυβέρνησης κο Σγουρό. Γιατί όσο κι αν θέλει να κρύψει τη συμφωνία του με αυτές τις πολιτικές και να το παίξει "ακομμάτιστος" εν όψει εκλογών, οι πράξεις τους τον προδίδουν!


Την Τρίτη 1/4 στις 18:00 χωρίς φόβο και με συνείδηση, όλοι στα Προπύλαια ενάντια στη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών.

Στην τρομοκρατία όλων των λαών, εμείς θα απαντάμε με μαζικό παρών!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.