Ψηφοδέλτιο 2023

15 Μαΐου 2019

Να ακυρώσουμε την προεκλογική φιέστα του υπόδικου ναζί Κασιδιάρη στον Κολωνό! Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!



Ο υπόδικος φασίστας Ηλίας Κασιδιάρης έχει το θράσος να αναγγείλει προεκλογική συγκέντρωση για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Αθήνας την Παρασκευή 17/5 στον Κολωνό.
Το έχουν επιτρέψει οι κρατικοί μηχανισμοί που ανέχονταν τόσα χρόνια την εγκληματική δράση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Το έχουν επιτρέψει οι κυβερνήσεις, τόσο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, που αφήνουν την δίκη της Χρυσής Αυγής να χρονίζει.
Το έχουν επιτρέψει οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, όπως ο Πατούλης και ο Μπακογιάννης, που ενσωματώνουν όλη την ακροδεξιά ρητορεία περί «ασφάλειας» και «απειλής» από τους μετανάστες και κάθε ευάλωτη κοινωνική ομάδα, δίνοντας αέρα στα πανιά του φασισμού!
Το έχει επιτρέψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την μόλις προ μηνός πρόταση για αλλαγή του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, με τρόπο ώστε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να «πέσει στα μαλακά».
Το έχει επιτρέψει η Περιφέρεια Αττικής με το να δίνει γραφεία και υπαλλήλους στην υπόδικη ναζιστική συμμορία, και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής που τους έδωσε χώρο για προεκλογικό περίπτερο!

Το έχουν επιτρέψει όσοι τους ανέχονται. Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε!

Το αντιφασιστικό κίνημα στις γειτονιές της Αττικής είναι αυτό που ύψωσε τείχος στη Χρυσή Αυγή, που αντιστάθηκε στην εξάπλωση του φασισμού στα σχολεία, που ανάγκασε τις κυβερνήσεις να οδηγήσουν στο σκαμνί την φασιστική συμμορία μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Αυτό είναι που θα βάλει και τώρα φραγμό στο δρόμο τους!
Το χρωστάμε στον Σαχζάτ, τον Παύλο, τον Ζακ, και κάθε άλλο θύμα του φασισμού!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 στον Κολωνό για να ματαιώσουμε την ομιλία Κασιδιάρη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.